Impacto de los residuos de ivermectina en los procesos tecnológicos de la leche y sus derivados
DOI:
https://doi.org/10.30972/vet.262215Keywords:
leche, residuos de ivermectina, estabilidad térmica, fermentación acido láctica, bacterias ácido lácticasAbstract
Iezzi, S.; Lifschitz, A.; Sallovitz, J.M.; Lanusse, C.; Imperiale, F.: Impacto de los residuos de ivermectina en los procesos tecnológicos de la leche y sus derivados. Rev. vet. 26: 2, 93-98, 2015Downloads
Download data is not yet available.
Downloads
Published
2016-04-01
How to Cite
Iezzi, S., Lifschitz, A., Sallovitz, J. M., Lanusse, C., & Imperiale, F. (2016). Impacto de los residuos de ivermectina en los procesos tecnológicos de la leche y sus derivados. Revista Veterinaria, 26(2), 93–98. https://doi.org/10.30972/vet.262215
Issue
Section
Trabajos de Investigación
License
Revista Veterinaria (Rev. Vet.) maintains a commitment to the policies of Open Access to scientific information, as it considers that both scientific publications as well as research investigations funded by public resources should circulate freely without restrictions. Revista Veterinaria (Rev. Vet.) ratifies the Open Access model in which scientific publications are made freely available at no cost online.